Isparta Baskı Beton

Isparta Baskı Beton

Isparta Baskı Beton firması olarak dezaktif baskı beton ,endüstriyel zemin ,renkli ve desenli zemin uygulamaları ile öne çıkmaktayız. Öte yandan iç mekanlara uygun duvar baskı beton uygulamaları da Elvan Baskı Beton Firması olarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalardandır. Isparta Baskı Beton firmaları arasında öne çıkan en iyi firma kuşkusuz Elvan baskı beton firmasıdır. Elvan baskı beton firması Isparta ve çevre illerinde profesyonel yaklaşımla, uzman kadro ve en iyi hizmet ile kaliteyi ekonomik hale getirmektedir. Elvan Baskı Beton Firması ;zemin baskı sistemleri ,duvar baskı beton ,endüstriyel zemin betonları uygulamalarını Isparta’nın tüm ilçelerinde uygulamaktadır .Müşteri memnuniyetini önemseyen bir şirket olarak Elvan Baskı Beton firması her zaman yanınızdadır.  Isparta’da baskı beton işini yapan öncü firmalardan biriyiz. Baskı beton, beton atıldıktan sonra yüzeye kalıpların döşenmesiyle yapılan şekillerdir. Baskı beton diyince akla Isparta Baskı Beton gelir. Isparta Baskı beton uygulamalarında tüm yerler için zemin kaplamak için birebirdir. Önemli özelliklerinden biride taşlar tek tek döşenmiş gibi görünür oysaki burada baskılı beton teknolojisi kullanılıyor. Bir sürü renk ve desenlerde yapılıyor, granit gibi görünüm bile veren baskı beton bir sürü seçenek sunuyor müşterilerine.

Baskı beton demek yere beton atmak gibi düşünmemek gerek heykel traşlar gibi sanatçılık gerektiren bir iştir.Isparta Baskı Beton; baskı betonla alakalı tüm işleri ve süslerini Isparta’ ın bütün ilçelerinde mahallelerinde heryerde baskı beton işlerini yapıyor. Baskı Beton kalıpları yer beton uygulamaları , bahçe yolları , kaldırımlar, havuz kenarları , duvar üstü beton uygulamalarına farklı desen ve modellerde seçilen kalıbın şeklini uygulandıkları yüzeye verirler. Isparta baskı beton

BASKIBETON Uygulamaları ( Baskı Beton Uygulamaları / Baskılı Beton ) tüm mekanlar için tasarlanmış bir zemin kaplama sistemidir. Önemli özelliği, tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren desen baskılı beton teknolojisi olmasıdır. Çok çeşitli renk ve desende uygulanabilen, granit ve diğer tabii taşların tüm doğal görünümünü veren Baskı Beton; Seçenek özgürlüğü, mukavemet değerleri, antik etkisi ve uygulama süresi ile geleneklere ve kültüre saygılı en yeni beton teknolojisidir.
En önemli özelliği , tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren desen baskılı beton teknolojisi olmasıdır. Baskı Beton; Dökülen özel beton ile aynı anda yüzeye uygulanan, dolayısı ile betonla birlikte priz alan, yüksek mukavemetli, aşınıma ve darbelere dayanıklı, tozumayan, leke tutmayan, kaydırmazlık sağlayan, solmayan, netice olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek, gelecek nesillerle de yaşayacak yegane kaplama sistemidir.

Baskı Beton Nedir?

Baskı beton, bir dekorasyon aracıdır. Hazır halde bulunan beton üzerine uygulanan bir zemin kaplama işlemidir. Hem iç hem de dış mekanların kaplanmasında sıklıkla tercih edilen baskı beton uygulaması özellikle de peyzaj çalışmalarında öne çıkmaktadır. Kentlerin meydan, parklar ve caddelerinde yaygın bir biçimde kullanılmaktadır.

Isparta’da Baskı Beton Neden Tercih Ediliyor?

Isparta ve İlçelerinde Baskı Beton uygulamasının son dönemlerde yaygınlık göstermesinin nedeni ;kullanımının hem iç mekanlar için hem de dış mekanlar için uygunluk göstermesi en önemli tercih sebebi olmuştur. Baskı Betonun sağladığı fayda ve avantajları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Solmaz, kırılmaz, aşınmaz ve çatlamaz.
  • Uzun ömürlüdür.
  • Ekonomiktir. Maliyeti son derece düşüktür.
  • Model, renk ve desen yelpazesi çok geniştir.
  • Baskı beton temizlenmesi kolay malzemelerde oluşmaktadır.

Isparta Baskı Beton: M2 Fiyatları Nedir?

Isparta baskı beton m2 fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu faktörler şunlardır;

  • Baskı beton yapılacak alanın m2’si (m2 arttıkça fiyatta indirime gidilmektedir)
  • Referanslar
  • Baskı beton uygulamasını yapacak kadronun yetkinliği
  • Hangi model baskı betonun yapılacağı
  • Baskı beton yapılacak alanın büyüklüğü doğrudan fiyatları etkilemektedir.
Call Now Button
× Whatsapp